Wie zijn Wij ?

Wij zijn al ruim 20 jaar behoorlijk eigenwijs en enorm ambitieus. 'Out of the box' denken zit in ons DNA en met ons team gaan we tot het uiterste om uw evenement tot een succes te maken. 

 

Wij hebben oog voor de kleinste details en laten nooit iets aan het toeval over. Bij elk event, hoe klein dan ook, zijn wij persoonlijk aanwezig om te zorgen dat alles precies zo loopt als gepland.

 

Onze tailormade benadering en zoektocht naar de juiste balans zorgt ervoor dat we vaak al jaren voor dezelfde opdrachtgevers mogen werken en  daar zijn we trots op!

Jaarbeurs hal1 sfeer kopie.JPG

Hoe gaan wij te werk?

Wij houden niet van pitchen. Een uniek en op maat gemaakt voorstel maken vergt veel creatieve energie, tijd en geld. Uit ervaring weten wij dat de keuze voor een bedrijf vaak al op voorhand is gemaakt. Gunnen en vertrouwen vormen het fundament van ons bedrijf. Bent u op zoek naar verschillende ideeën met bijbehorende budgetten? Dan gaan we graag enthousiast en exclusief voor u aan de slag!

K&M125JR_Scheepvaartmuseum-231 kopie.jpg

Wij werken hard voor uw event

Ons team

 

Wij zijn een klein, veelzijdig en hecht team.

Onze diverse persoonlijke kwaliteiten vullen elkaar onderling goed aan.

Oog voor detail, creativiteit en persoonlijke aandacht bij onze projecten staan bij ons hoog in het vaandel en typeren onze manier van werken.

IMG_6943.jpeg
2caf8693-c6cf-47a6-ad4a-4dbf39f3a34f.JPG
f370b71a-eb37-4a61-a01a-5869d2064c51.JPG
PHOTO-2022-02-14-13-16-25_edited.jpg

Lukas

Met zijn aanstekelijke enthousiasme gaat Lukas, al sinds de oprichting van Balance Business Events in 2001, geen uitdaging uit de weg. Onvergetelijke 

evenementen organiseren vindt hij het mooiste wat er is en daardoor is werken met Lukas elke keer weer een feestje!

Daphne

Al meer dan een decennium is Daphne onze rots in de branding. Met ruim 25 jaar ervaring in de hospitality kent deze industrie voor haar 

geen geheimen meer. Daphne's ervaring en perfectionisme zorgen ervoor dat je als opdrachtgever geheel ontzorgd wordt.

Welmoed

Als moeder van twee dochters weet Welmoed als geen ander rust in de chaos te bewaren. Met haar gevoel voor stijl en sfeer zorgt zij ervoor dat geen detail over het hoofd wordt gezien. Van kleinschalig tot grote evenementen, Welmoed is van alle markten thuis.

Ole

Onze creatieve duizendpoot Ole, maakt ons kleine en hechte team compleet. Zijn hands- on mentaliteit en vrolijke persoonlijkheid maken hem naast een fijne collega in  elk projectteam ook de ideale gastheer tijdens evenementen.