top of page

Wie zijn Wij ?

Wij zijn al ruim 22 jaar behoorlijk eigenwijs en enorm ambitieus. 'Out of the box' denken zit in ons DNA en met ons team gaan we tot het uiterste om uw evenement tot een succes te maken. 

 

Wij hebben oog voor de kleinste details en laten nooit iets aan het toeval over. Bij elk event, hoe klein dan ook, zijn wij persoonlijk aanwezig om te zorgen dat alles precies zo loopt als gepland.

 

Onze tailormade benadering en zoektocht naar de juiste balans zorgt ervoor dat we vaak al jaren voor dezelfde opdrachtgevers mogen werken en  daar zijn we trots op!

Jaarbeurs hal1 sfeer kopie.JPG

Hoe gaan wij te werk?

 

Wanneer we er allebei van overtuigd zijn dat we samen het perfecte event neer kunnen zetten, maken wij graag een uniek, creatief en op maat gemaakt voorstel. Bent u op zoek naar verschillende ideeën met bijbehorende budgetten? Dan gaan we graag enthousiast en exclusief voor u aan de slag!

K&M125JR_Scheepvaartmuseum-231 kopie.jpg

Wij werken hard voor uw event

Ons team

team

Wij zijn een klein, veelzijdig en hecht team.

Onze diverse persoonlijke kwaliteiten vullen elkaar goed aan.

Oog voor detail, creativiteit en persoonlijke aandacht bij onze projecten staan bij ons hoog in het vaandel en typeren onze manier van werken.

IMG_6943.jpeg
2caf8693-c6cf-47a6-ad4a-4dbf39f3a34f.JPG
frederique.png
PHOTO-2022-02-14-13-16-25_edited.jpg

Lukas

Met zijn aanstekelijke enthousiasme gaat Lukas, al sinds de oprichting van Balance Business Events in 2001, geen uitdaging uit de weg. Onvergetelijke 

evenementen organiseren vindt hij het mooiste wat er is en daardoor is werken met Lukas elke keer weer een feestje!

Daphne

Al meer dan een decennium is Daphne onze rots in de branding. Met ruim 25 jaar ervaring in de hospitality kent deze industrie voor haar 

geen geheimen meer. Daphne's ervaring en perfectionisme zorgen ervoor dat je als opdrachtgever geheel ontzorgd wordt.

Frederique

Met een achtergrond in de mode, organisatiekunde en het theater is Frederique een veelzijdige spin in het web. Ze houdt er van om gestructureerd te werken, heeft een perfect oog voor detail en komt op het juiste moment met creatieve oplossingen. 

Ole

Onze creatieve duizendpoot Ole, maakt ons kleine en hechte team compleet. Zijn hands- on mentaliteit en vrolijke persoonlijkheid maken hem naast een fijne collega in  elk projectteam ook de ideale gastheer tijdens evenementen.  
 

bottom of page