Met wie werken

wij samen ?

Door onze jarenlange ervaring in de evenementen branche beschikken wij over een uitgebreid netwerk.

Denk hierbij aan locaties, cateraars, artiesten, dagvoorzitters, sprekers, fotografen en videoproductie.

K&M125JR_Scheepvaartmuseum-206 kopie.jpg

Onze partners

Wij werken met veel plezier samen met onze partners. We weten wat we aan elkaar hebben, wie we voor welke klus moeten inzetten en hoe wij elkaar kunnen versterken. Kortom, weet wat je krachten zijn.

Wij werken niet uitsluitend met onze eigen partners. Mocht u zelf een bedrijf of persoon aandragen dan werken wij daar ook met alle plezier mee samen. 

Entertainment


Tijdens een event is de invulling van het entertainment van grote invloed op de sfeer die u wilt creëren. Rustige achtergrondmuziek, spetterende optredens, grappige acts, goede presentatoren. Elke vorm van entertainment kunnen wij voor u boeken. Wij hebben contact met veel artiesten in binnen- en buitenland.
Fotograaf / videoproductie


Laat uw event vastleggen door een van onze vaste fotografen en/of videoproductie team. Zo kunt u altijd terugkijken op een geslaagde dag! Tevens is het een mooie herinnering voor uw gasten en/of bezoekers om na afloop foto's of een video te ontvangen. De video's worden ook vaak als promovideo gebruikt voor het event het jaar erop.
DMC


Wij beschikken over goede contacten met agentschappen in diverse landen, maar ook luchtvaartmaatschappijen en hotels. Daardoor kunnen we u scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast beschikken onze medewerkers over een ruime ervaring met de organisatie en coördinatie van buitenlandse projecten.
Aankleding / decoratie


Maak uw event helemaal af met mooi meubilair, kleurlijke bloemen, (sfeer)verlichting en een podium. Uiteraard stemmen wij de aankleding en decoratie helemaal af naar uw wensen. Niets is te gek! Samen met onze partners nemen wij alle zorg uit handen en zorgen wij dat uw event er fantastisch gestyled uitziet.
Drukwerk


Of het nu gaat om de menukaarten, naamkaarten, flyers of uitnodiging per post versturen, wij zorgen dat u hier geen omkijken naar heeft. Onze vaste partner is gespecialiseerd in klein en groot drukwerk.
Website op maat


Met een zogenaamde ‘website op maat’ kunnen wij de gehele registratie en uitnodigingstraject uit handen nemen. Wij beschikken namelijk over een zgn. portal waarachter wij een (qua inhoud en lay-out) geheel op uw organisatie afgestemde ‘event site’ kunnen maken. Elke relatie ontvangt per e-mail of per post een persoonlijke uitnodiging met inlogcode voor deze website. Hiermee verschaft hij/zij zichzelf toegang tot informatie over het programma van de dag, de routebeschrijving en kan hij of zij zich aan- of afmelden voor deze dag.
Restaurants

Cateraars

Hotels

Audiovisueel

Locaties

Beveiliging